Ida Hilli

OMNI BÄRSELE

En bärsele är verkligen hur smidigt som helst, så länge ens barn godkänner den. På så sätt har man händerna fria samtidigt som bebis får närhet och kan sova.

Såhär i efterhand kan jag känna att vi saknade en bärsele med lillan, då hade vi en bärsjal som knappt kom till användning. Bärsjal var enligt mig krånglig att ta på sig själv då den var såå lång och lillan hann bli väldigt irriterad innan jag fått på mig den och fått ner henne i den. Så vi sålde iväg den och bestämde oss för att testa bärsele nu med lillen då han är i stort behov av närhet och jag gärna vill kunna få något gjort om dagarna.

I samarbete med Najell har vi fått hem deras bärsele Omni, väldigt passande då vi ändå hade tänkt köpa en bärsele och inte hade bestämt oss för något specifikt märke eller modell. Nu när vi har hunnit testa den några gånger så är jag frälst! Jag är verkligen såå nöjd, tänk om vi hade testat bärsele redan när lillan var liten. Det underlättar så mycket i vardagen.

Omni från Najell är en ergonomisk bärsele som passar från nyfödd och upp till 15kg, skulle kunna bära lillan i den också. Haha. Man kan bära den på tre olika sätt och jag ger ett stort plus för deras enkla magnetiska spännen som gör det enkelt att knäppa upp bärselen med en hand. Bärselen känns väldigt stabil och är riktigt bekväm att ha på sig. Jag är som sagt riktigt nöjd och det säger jag inte bara för att vi fick hem den i ett samarbete, den är värd pengarna. Är glad att jag fick möjligheten att testa den här produkten och jag kan varmt rekommendera den. Nu har jag inte testat några andra bärselar men man känner direkt att det här är bra kvalitet. Vi har bärselen i färgen Morning Grey och ni hittar den HÄR (direktlänk)

Lillen verkar också gilla den skarpt, han har lyckas somna varje gång i den. Här om dagen hann jag dammsuga hela lägenheten ​

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats