Ida Hilli

Onsdag

Hej allihopa,

– Idag har det varit dåligt med uppdatering här. Vi sov väldigt dåligt inatt då lillan har sovit oroligt och vaknat i princip varje timme. Det verkar vara fler tänder på g, just nu har hon fått de två nedre framtänderna.
Har känt mig lite som en levande zombie idag, men snart är det dags att sova.

– Morgonen & förmiddagen tillbringade jag & lillan på en HLR kurs som fina bloggaren Gabriella Joss tagit initiativ till. Jag tycker att det är en kurs som alla blivande föräldrar bör få chans att gå under någon av sina föräldraträffar. Det är något som är väldigt viktigt att kunna om olyckan skulle vara framme. Förutom en lärorik kurs så var det ett trevligt event tillsammans med ett gäng mammor & barn. Vi hade lyx och blev bjudna på hotellfrukost och fick även med oss en goodiebag hem, visar innehållet imorgon. Kul att få träffa fina Gabriella med sin lilla familj också, har följt henne på instagram redan innan graviditeten & hennes blogg är en av de få jag läser.

– Vi åt riktigt god mat idag. Köpte hem mat från ett nytt ställe här i stan, Mellanöstern kolgrill. Shish kebab med ris!

– Det blev även ett träningspass ikväll, bröst & axlar stod på schemat. Ska ordna ett nytt tips på en övning till er under morgondagen. Passet gick bra men var riktigt jobbigt, hade behövt mer sömn för att orka mer.

– Fick ett positivt samtal från målaren idag. Han hade tänkt börja tapetsera på fredag men hade redan hunnit börja och gjort klart två rum idag. Nu håller vi tummarna att allt blir klart under veckan så vi kan flytta in efter helgen!

Nu ska jag äta igen och sen är det dags att hoppa i säng! Sov gott ♡

Lillan invigde sin nya bilbarnstol idag, den verkar ha gått hem. Att sockarna åker av är inget ovanligt när det gäller henne, hon vill helst vara barfota hela tiden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats