Ida Hilli

Onsdag

Hej allihopa,

Hoppas ni mår bra! Vi vaknade upp till ett riktigt grått och blött Umeå. Hoppas att det blir uppehåll snart så vi kan ta en promenad. Är inte så taggad på att ta en lång promenad i regnet. Lillan sover ändå just nu.

Lillan har börjat bli rätt farlig. Igår klättrade hon hela vägen upp för trappen (jag gick såklart bakom och var beredd med händerna ifall hon skulle tappa greppet) men vi ville se hur långt hon kom. Hon har inte varit speciellt intresserad av den tidigare utan har försökt dra sig upp 1-2steg en gång tidigare. Men helt plötsligt kunde hon klättra upp utan några som helst problem. Hon klättrade inte ens med knäna utan lyfte direkt benet och ställde sig med foten på nästa trappsteg & självklart på den smalare delen av trappsteget. Hon ville upp till pappa som var i duschen. Nu blir det att sätta fast en grind. Hon börjar bli så stor.

På tal om lillan så börjar hon bli modigare och släpper ena handen när man går med henne. När hon står vid soffan eller bordet så släpper hon även och slänger sig mot en med något enstaka steg. Snart har vi nog en gående liten tjej här hemma också. Jag hoppas dock att hon fortsätter att vara försiktig ett tag till. Känns sjukt om hon skulle börja gå, hon är ju så liten storleksmässigt. En liten mini som går omkring. Men både jag och A gick när vi var kring 9månader så hon ligger lite efter oss ^^

Annars då.. Dagens planer är att fixa så mycket som möjligt i lägenheten idag, väntar bara på att A ska sluta. Väntar även på ett samtal om att medlet till vårt golv ska ha kommit till butik. Varför det har tagit så lång tid för oss att flytta in är nu pga golvet i 3 av rummen. De var från början alldeles fläckiga och fula. Hyresvärden ordnade så de kom och slipade översta lagret (det är en linoleummatta) fläckarna försvann men golvet är nu som ett fint sandpapper.. Vi har försökt få till det här med vax/polish som vi blivit hänvisade med men inget har fungerat. Så i måndags åkte jag till ett ställe som skulle ha rätt medel, det fanns såklart inte i butik utan skulle beställas och troligtvis komma idag. Så nu håller vi tummarna att det här ska fungera och göra så det blir en fin yta på golvet igen. Förhoppningsvis kan vi flytta in ordentligt innan den här veckan är slut. Sängen kommer imorgon också.

Nu ska jag spana runt på lite gardiner och lampor innan lillan vaknar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats