Ida Hilli

PLANERING, KALAS, DOP OCH DAGIS…

Hej alla fina!

Det har varit lite glest med uppdatering senaste dagarna, har haft en massa annat i huvudet. Det börjar bli dags med en massa planering.

Om knappt en månad fyller lillan 2år och det kommer bli två kalas. Hon ska firas här hemma och det ska såklart bjudas på fika. Ska fundera på vad jag ska baka, vart vi ska beställa tårtan (det enda jag inte kommer göra själv), vilket datum vi ska fira, vilka som ska bjudas osv. Sen har vi även tänkt fira henne i stugan med våra föräldrar.

I slutet av sommaren har vi tänkt ha dop för lillebror, även där blir det en hel del planering. Det börjar bli dags att bestämma datum, kolla vilken kyrka som är ledig då, göra inbjudningar att skicka ut, planera fika osv inför det. Och däremellan börjar lillan dessutom på dagis! Det blir med andra ord en hel del den närmsta tiden.

Har ni några tips på vart man kan köpa fina tillbehör till kalas/dop? Någon som har tips på vart man kan beställa tårta? (bor i Umeå)

När blev vår lilla kille så stor? det känns verkligen som att han växer för varje dag som går…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Beställde dekorationer till vår sons dop från myperfectday.se ? @kattakratta (på instagram) bor i Umeå och gör tårtor. Har inte beställt av henne själv, men vet andra som gjort.

stats