Ida Hilli

Skärtorsdag

Hej alla fina & Glad påsk på er,

det har varit lite tomt med uppdatering i veckan, har haft lite annat för mig. Vi fick den bästa nyheten på länge igår, kommer dela med mig av det snart. Så det har varit mycket tankar och saker att ta tag i kring det. Igår var jag och lillan förbi stan en sväng och hängde med mina barndomsvänner och den ena hade med sin lilla dotter på 3månader. Upptäckte helt plötsligt hur stor Mysan har blivit.

Idag har vi bara tagit det lugnt hemma fram till Ali skulle börja jobba vid lunchtid. Jag och lillan tog en promenad in till stan, skulle köpa nya badtrosor till lillan då de vi har var lite tighta sist vi var och badade. Köpte även med mig en body och ett par volangleggings som ska läggas i lillans påskägg, i år blev det kläder som hamnade där. Något som alltid behövs, håller på att inhandla lite i kommande storlek. Passar på att ge henne kläder i år då det lär bli någon leksak eller liknande kommande år.

Vid kl15 blev jag och lillan hämtade av mamma, blev en sväng förbi Ikea då jag behövde köpa ”petskydd” till eluttagen men de var såklart slut.. Tog även en sväng runt i gallerian men vi gick därifrån tomhänta. Nu är vi hemma hos min mamma och har ätit påskmiddag, snart är det dags att leta påskägg. Den här traditionen lever vidare trots att vi är ”vuxna” nu, mamma gömmer alltid undan ägg fyllda med godis åt oss. Ville bara titta in och önska er en glad påsk, vi hörs nog mer under morgondagen då det troligtvis blir träning.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats