Ida Hilli

SLEEPCARRIER

Tänkte tipsa er om en riktigt smart produkt till de allra minsta, ett babynest med fler funktioner.

Det här inlägget är i samarbete med Najell.

Vi fick hem den här smarta produkten för några veckor sedan och jag är säker på att den kommer komma till väl användning när bebis är här. Sleep Carrier är framtagen i Sverige av familjeföretaget Najell och är ett slags babynest som går att använda på många olika sätt.

Förutom ett babynest är den även en mjuklift. Den har handtag som gör det enkelt att förflytta bebisen, till exempel från vagnen eller bara att bära omkring hemma. Vårt babynest vi hade med lillan saknade handtag så det var inte alls lika smidigt att flytta omkring när hon låg där.

Det följer dessutom med en sele för att kunna använda nestet som en bärsele. Man tar enkelt på sig selen och knäpper sedan fast det i sin SleepCarrier, på så sätt har man båda händerna fria och kan samtidigt vagga bebisen.

Något annat jag tycker är väldigt smart med den här produkten är att den kan göras till en lekfilt. Du kan enkelt fälla ut den när bebis ligger där i och helt plötsligt har du en tjockare filt/madrass som bebis kan ligga på. Perfekt att bara ställa ett babygym över så kan bebis aktivera sig.

Nu har vi inte använt den här produkten än men efter att ha läst om den samt fått hem den och testat mig fram genom de olika funktionerna så är jag säker på att det blir toppen. Lillan var snabb med att testa den, hon skulle både sitta och ligga där i.

Ni hittar produkten HÄR (länk).

Fick dessutom med en superfin filt i ekologisk bomull och en liten kudde till bebis. De produkterna hittar ni HÄR (länk)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats