Ida Hilli

Snö igen?

Och så var det vinter igen?… Aprilvädret verkar vara här, tidigare igår var det typ bar mark och idag vaknar man och möts av en massa snö. Hoppet.

Men det försvinner förhoppningsvis lika snabbt som det kom. Börjar bli less på det här gråa och tråkiga vädret, det får gärna börja bli vår och sommar! Idag har jag i alla fall pallrat mig i väg till jobbet, kroppen känns lite bättre även om det gör ont när jag går. Det är ju snart långhelg så jag klarar nog av att bita ihop i 3dagar. Har nog inga speciella planer idag förutom att hämta ut min leverans av Celsius (nej, jag kan tyvärr inte dricka dom nu under min graviditet) som jag delar ut till mina nära och kära. Kanske får ta och tävla ut ett flak här på bloggen framöver, ska se vad jag kan ordna :)

Min älskade pojkvän fyller år idag, hann lägga fram några nya bebisoveraller, ett kort och ett paket på köksbordet innan jag åkte till jobbet imorse. Tycker om att överraska dom jag tycker om, det behöver inte alltid vara något storslaget, det är tanken som räknas. Vi får se vad han vill göra senare idag, det är trots allt hans dag.

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats