Ida Hilli

Sunday

Hej allihopa!

Hoppas ni har haft en riktigt bra helg 🙂 Jag är väldigt nöjd över den här helgen, förutom att Ali har jobbat ett monsterpass idag men snart är han hemma. Jag och lillan har hållt oss sysselsatta och träffat familj på både min och Alis sida.

Under förmiddagen invigde vi vår nya vagn utomhus och den fick toppbetyg av lillan som somnade rätt snabbt. Jag hann handla i lugn och ro och lillan vaknade lagom påväg hem. Hann bara äta lunch och leka lite innan min mamma, hennes man och mina systrar kom förbi och fikade. Alltid trevligt med besök!

Vid middagstid blev vi hämtade för att åka iväg till lillans farmor & farfar för familjemiddag, börjar bli en tradition på söndagar. Det serverades supergod persisk mat. Om ni inte har testat persisk mat så har ni missat något! Idag blev det en av mina favoriter sallad olivie och även ghorme sabzi. Kom hem strax efter 19.30 då lillan började bli trött och hon somnade snabbt när vi väl var hemma. På med pyjamas, byta blöja och lägga oss i sängen för lite vaggvisor

Har även låtit lillan vara utan blöja och försökt få henne att kissa på pottan, men det blev inget kissande

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats