Ida Hilli

TANDVÄRK

Den här helgen började inte alls som tänkt.. Igår fick jag en plötslig tandvärk som kom och gick under hela dagen och blev mycket värre under kvällen. Det gjorde inte ont när jag åt eller så utan kom helt utan förvarning.

Har haft svårt att känna riktigt vart smärtan kommer ifrån, om det är en specifik tand, tandköttet eller om det är visdomstanden som spökar. Jag börjar tro på det sistnämnda, visdomstanden där uppe har nämligen inte kommit fram än. Den kanske trycker på de andra tänderna, eller så har det blivit en inflammation eller något. Sjukt ont gör det i alla fall, jag bröt ihop i tårar flera gånger igår. Testade lite olika huskurer, tog två värktabletter och somnade tillslut. Än så länge är det hanterbart idag, men jag har fått en akuttid idag för att kolla upp det. 

Hoppas att det bara är något lindrigt och att jag slipper laga något hål eller dra ut en tand. Dom pengarna hade jag hellre spenderat på något annat. Hade tänkt att vi skulle förbi gallerian idag och att jag skulle få unna mig ett par byxor, men vi får se hur det blir efter tandläkarbesöket…

Hade gärna ätit det här nu… Men vågar knappt äta något för att det kan börja göra ont igen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats