Ida Hilli

TILLBAKA TILL VARDAGEN

Hej allihopa!

Det känns som att det var ett tag sedan jag skrev ett ”vanligt” vardagsinlägg. Det har varit väldigt mycket som hänt den senaste tiden, hoppas att det vänder snart. Känns som att man får en dålig nyhet efter den andra. Men förhoppningsvis löser sig det mesta.

Idag började vi dagen med att skjutsa syrran för att ta vaccin inför resan i vinter, fick även lite snabb info när vi väl var på plats. Alla har ju så väldigt olika åsikter gällande vaccin, ingenting jag tänker ta upp här. Det är upp till var och en, det viktiga är att man läser på, rådfrågar och känner sig säker på sin sak. Efter det åkte vi hem en sväng för att äta lite och sedan hann vi till öppna förskolan och leka lite innan de stängde för dagen. Lillan somnade direkt vi kom hem och sover fortfarande, stackarn har blivit snuvig igen. Hoppas det försvinner snart. Känns som att alla har hunnit vara förkylda en sväng, vet inte om det är graviditeten som skyddat mig eller om jag helt plötsligt har fått bättre immunförsvar, pepparpeppar.

Har inga speciella planer för veckan utan tar allt lite som det kommer. Behöver storhandla, städa och tvätta. Tror dock det får delas upp till olika dagar, kanske börjar med att storhandla idag eller imorgon. Ali jobbar dag hela veckan, riktigt skönt att ha honom hemma redan under eftermiddagen. Så hinner lillan busa med sin pappa och vi får äta middag tillsammans.

Graviditeten rullar på, tiden går verkligen snabbt den här gången. Sist uppdaterade jag er nog varje vecka om vad som hände i kroppen, hur jag mådde och hur bebisen växte i magen. Nu hinner jag knappt med själv att läsa i appen som jag har. Vi är i alla fall inne i vecka 24 och bebisen har börjat sparkas ordentligt, det är en stark och livlig liten bebis där inne. Så mysigt! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats