Ida Hilli

TILLBAKABLICK

Ibland är det nästan skrämmande hur snabbt åren går, det hinner hända mycket på kort tid.

För ungefär två år sedan fick vi reda på att jag var gravid med lillan. Kan inte förstå hur jag fick dagarna och tiden att gå innan hon kom. Hur ens liv kan ta en vändning och förändras sådär. Kommer helt seriöst inte på vad jag gjorde av all tid, en stor del av min fritid spenderades i alla fall på gymmet.

Tittade igenom min Instagram och hittade en del bilder från tiden innan första graviditeten. Tiden med bara jag i mitt liv.

Även då klev jag upp tidigt vissa dagar, dock av andra anledningar. Jag skulle hinna med ett pass på gymmet innan det var dags att börja jobba kl08. Nu är lillan min levande väckarklocka som bestämmer när vi ska kliva upp för att äta frukost och ta tag i dagen.

Förutom morgonpass blev det även en hel del kvällspass med mig själv på gymmet. Vad skulle man göra utan självutlösare på telefonen? Haha…

Jag hade gott om tid att fixa mig och det blev en hel del selfies. Visste ni att jag egentligen är blond? Har färgat håret en hel del genom åren, även haft svårt att bestämma om jag ville vara ljus eller mörk. Vanligtvis var jag blond på sommartid och blev mörkare mot hösten/vintern, inte det mest skonsamma för håret. Som ni ser har det slutat med att jag trivs bäst i mörkt hår (dock segt att utväxten syns rätt snabbt)

Det blev även en hel del utekvällar med mina kära tjejer, vi styrde upp dansgolven ^^ Jag bodde i princip i mina olika par Wr.Up byxor och matchade dom med någon snygg topp + klackar. Antingen det eller någon tight klänning eller kjol + topp.

Testade lite olika gym och har nog varit på de flesta runt omkring stan. Hade en period när jag var väldigt liten, har alltid haft svårt att gå upp i vikt. Lite fett på kroppen men lätt att få synliga muskler.

Jag var månadens ambassadör för Celsius.

Jag ville gå upp i vikt, med mycket mat, träning och vilja så lyckades jag gå upp några kilon. Det var nog dock muskler som vägde, men det är också kilon ^^ Jag tränar för att jag mår bra av det och för min egen hälsa. Dieter och sånt är ingenting för mig. Jag kommer definitivt bygga upp min kropp igen efter den här graviditeten, jag vill ha en stark och uthållig kropp.

Det här var från när jag just hade börjat gymma mer regelbundet, jag var rätt liten och dessutom blond.

Var nöjd över mina nya baggyjeans och ville såklart visa upp dom med dagsformen ^^ Åh, nu blev jag påmind om att jag ska fortsätta leta efter ett par i en större stl. De var så snygga! Växte dock ur dom under första graviditeten och kom aldrig i dom efteråt, höfterna och rumpan hade visst blivit större

Magrutor fanns det gott om… Idag har jag en fin julkula, eller basketboll kanske man kan säga. Helt sjukt vilka synliga magmuskler jag hade…

Sen var det mest bilder från gymmet i snygga träningskläder. Delade med mig av mycket övningar och tips när det kommer till träning och även kost, det här är något jag tänkt börja med igen när jag väl är igång efter graviditeten.

Det lär dock först bli inriktning på hur man kommer i form efter en graviditet, allt får ta sin tid.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats