Ida Hilli

UNDER RESAN

Nu är det inte länge kvar tills vi åker till värmen! Som vi har väntat och längtat i över ett år, till veckan är det äntligen dags.

På den här resan blir det en hel del firande. För det första så åker vi hela familjen tillsammans för att fira mamma som fyllt 50år (idag). Vi blir totalt 9st som åker. Mamma och hennes man Patrik, mina tre syskon och syrrans pojkvän + min lilla familj med Ali och Mysan.

Vi landar på julaftons morgon och kommer alltså fira jul där borta. Det kommer kännas konstigt att inte fira jul med snö, julbord och Kalle Anka, men det lär inte gå någon nöd på oss…

Den 27e blir Mysan 1,5år samtidigt som vår pappa fyller 50år här hemma i Sverige. Vi missar tyvärr att fira detta, men han fick sin present i förtid och vi får se till att fira när vi kommer hem.

Sen är det såklart Nyårsafton den 31a. Tänk att på självaste nyårsafton för 3år sedan kysstes jag och Ali för första gången ♡

Dagen efter, 1/1 fyller min yngsta lillasyster år. Och det är inte vilken födelsedag som helst, hon fyller nämligen 18år när vi är i Thailand!

Jag ser verkligen fram emot den här resan. Det ska bli mysigt med en familjesemester. Dessutom en resa som känns väldigt välbehövlig och passande innan bebisen är här. Att bara ta det lugnt i värmen och koppla av vid poolen ska bli så avkopplande, bort med stress.

Årets beachform kommer vara betydligt rundare, haha…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats