Ida Hilli

VALBORG

Hej alla fina!

Hoppas ni har en mysig långhelg och en trevlig valborg 🙂 Vi har mest bara tagit det lugnt i helgen och så lär det fortsätta, inga speciella planer.

Igår var jag förbi en stor barnloppis tillsammans med mamma och syrran, Liam var såklart också med. Mysan fick vara hos farmor undertiden och Ali passade på att träna. Jag gjorde en del fynd även om jag inte var ute efter något speciellt. Det blev bara en massa grejer till lillan, favorit blev nog pippidockan och hennes häst lilla gubben. Fyndade även ett par Timberlands för under hundralappen som lillan får växa i, en massa böcker och lite annat smått och gott.

Just nu sover lillen i min famn, klistrad vid bröstet som vanligt. Tänkte att jag skulle baka något gott till ikväll, vi blir nog bara hemma och myser. Det har snöat hela dagen och är riktigt tråkigt väder så det blir ingen majbrasa för oss ikväll. Hade varit kul att ta lillan till en majbrasa för första gången men det får vänta ett år till.

Den här hade inte suttit helt fel… tror dock att det blir muffins, enkelt och gott + jag slipper köpa extra ingredienser för att baka

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats