Ida Hilli

VECKA 27

Hej alla fina!

Hoppas ni har haft en mysig söndag 🙂
Förutom att det är farsdag idag så innebär söndagar början på en ny graviditetsvecka för oss. Idag kliver vi in i vecka 27 och det är 97 dagar kvar till BF.

De senaste dagarna har jag börjat känna bebisens rörelser i princip hela tiden under dygnet, börjar undra om den ens sover något längre. Det är ordentliga rörelser, typ kullerbyttor och små sparkar hit och dit. Det är mysigt att få känna rörelser så pass tydligt och ofta, känner mig lugn av det. Det är dock mindre roligt när det är ner mot blåsan…

Barnet är nu ca 30cm från huvud till fot och väger ungefär 1kg, inte konstigt att det börjar kännas så mycket i magen. Bebis börjar bli stor…

Det känns fortfarande så sjukt att vi inom några månader kommer ha en till liten här hemma. Det känns inte som att det var så längesen lillan var en liten bebis… Tiden går så fort, tänk att i jul blir hon 1,5år! När vi kommer hem från utlandet är det bara 1,5månad kvar till BF! Känner att jag måste börja skriva en lista på saker som behöver inhandlas innan dess, som tur var har vi kvar det mesta från lillan. Ska skriva en lista på vad som ska packas i bb väskan och skriva ett förlossningsbrev. Börjar bli dags att göra en liten planering över allt som ska fixas och göras i alla fall. Först och främst måste jag ordna läkarintyg till resan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nygardens

    Min ena dotter rörde sig bara när vi var ensamma, var vi bland folk rörde hon sig aldrig. Min andra var som din, rörde sig oavbrutet och sparkade så det syntes på utsidan av arbetströjan ?

  2. nygardens

    Min ena dotter rörde sig bara när vi var ensamma, var vi bland folk rörde hon sig aldrig. Min andra var som din, rörde sig oavbrutet och sparkade så det syntes på utsidan av arbetströjan ?

stats