Ida Hilli

Vitaminboost

IMG_20150326_120049
Precis vad jag behöver… Frukt har helt klart blivit en av mina cravings under graviditeten, tyckte såklart om det tidigare men jag åt det väldigt sällan. Nu ser jag till att ha all möjlig frukt hemma hela tiden. Föredrar om frukten är uppskuren, känns godare att äta på något sätt. Apelsiner, kiwi och melon är nog det som har gått åt mest.

Har legat/suttit i soffan hela förmiddagen och börjar bli rätt rastlös, men så fort jag kliver upp och tänker göra något så får jag ont i magen igen. Min kropp verkar hålla på att träna upp sig inför förlossningen, sammandragningar så magen blir spänd och hård emellanåt. Menmen, det är ju sånt som hör till. Har dock inte haft ont av det tidigare, har bara känt att magen har blivit som en liten hård boll men det släpper rätt snabbt. Bebisen är fortfarande väldigt aktiv, det gör mig lugn och jag blir påmind om att det kommer vara såå värt det. Har väl typ 4månader kvar att kriga mig igenom, men det ska inte bli några problem. Positiva tankar så blir det här bra. 

Skulle haft en bra bok eller något att underhålla mig med när jag måste vila, det är så dåliga program på tv. Kanske skulle haft en hobby som att sticka, virka eller sy… men nu är det ju inte så. Är däremot sugen på att baka någon god långpannekaka, får se om jag orkar med det senare idag/ikväll. 

Hoppas att alla har en mysig fredag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats